Verhoog je ROI

Met een gedetailleerde monitoring van je campagne voorkom je dat het marketingbudget opgaat aan e-mailadressen die geen ROI behalen.

Speurders heeft behoefte aan inzicht; in hun investering, in hun database maar vooral in hun ROI.
De snelste manier om nieuwe e-mailadressen te werven, is het opzetten van campagnes in samenwerking met leadgeneratiepartijen. Een dergelijke campagne vraagt alleen wel om een investering. Op zich niet erg, als je weet wat je aan de adressen hebt. Alleen al in Nederland zijn er talloze partijen die deze service aanbieden, maar welke partij levert het type lead waar je naar op zoek bent?

E-ngine maakt de opbrengsten per mailing, per campagne, per bron en zelfs per link inzichtelijk.
De meeste e-mailmarketeers sturen graag op de bekende ratio’s zoals opens, kliks en afmeldingen om een nieuwsbrief te optimaliseren. Toch is voor de meeste ondernemers ROI het belangrijkst. E-ngine biedt daarom een marketing
die veel meer laat zien dan de standaard statistieken. Speurders gebruikt dit om gedetailleerd inzicht te krijgen in hun campagnes. Door het plaatsen van een meetpixel op de bedankpagina worden de leads en / of sales gemeten en wordt de omzet direct meegenomen in de statistieken van de e-mail. Zo worden de opbrengsten per mailing, per campagne, per bron en zelfs per link inzichtelijk gemaakt. Daarnaast geeft E-ngine een gedetailleerd overzicht van de geworven adressen per maand, met hun opbrengsten in de maanden die volgen. De ROI is dus perfect te achterhalen! Met deze inzichten
worden er bewuste keuzes gemaakt als het gaat om samenwerkingen met lead-generatie partijen.

Gerben van Ouwendorp, eCommerce Manager bij Speurders:
“Met de online marketing module van E-ngine hebben wij snel inzichtelijk welke investering wij hebben gedaan, wat een specifiek e-mailadres kost, wat deze moet opleveren en wat de terugverdientijd is” Snel weten wat wel en niet werkt en hier tijdig in bijsturen draagt bij aan een positieve ROI en een uitbreiding op onze dataset. Daarnaast zorgt het ervoor dat wij onze campagnes voor zowel lead-werving als sales-driven goed op de wens van de ontvanger kunnen afstemmen, zonder hen met ongewenste informatie te spammen.

Speurders is de grootste gratis vraag-en aanbodsite van Nederland. Naast deze site beheren zij ook de dagdealsite Speurders Aanbiedingen, waar men elke dag terecht kan voor de beste aanbiedingen. Dagelijks mailen zij hun database met deze scherpe deals en nieuwste producten. De database bestaat uit klanten en opt-in e-mailadressen. Deze opt-in e-mailadressen werven zij via hun website, Facebook of via diverse B2C campagnes ism leadgeneratie partijen.

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online. Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam
* E-mail
* Omschrijf uw vraag
Stel uw vraag

Heeft u een vraag?

Uw naam
* E-mail
* Omschijf uw vraag
Chat is online!
Uw mening telt

Help ons onze service te verbeteren.

U hebt onlangs contact met ons gehad, bent u goed geholpen?