eFuture Engine:
e-mailmarketing tool & service provider

Effectieve één-op-één communicatie met uw database

Wij helpen u met het creëren van gepersonaliseerde e-mailcampagnes die zorgen voor een betere engagement en een optimaal bedrijfsresultaat.

Via automatische mails kunt u klanten nog beter van dienst zijn. Feliciteer klanten met hun verjaardag of stuur een herinneringsmail bij het vroegtijdig verlaten van de winkelwagen. De kracht van marketing automation heeft zichzelf bewezen.

Hoe relevanter de boodschap, hoe beter het resultaat! Segmenteer de database in een paar klikken. Kies welke mailing en welke content voor de doelgroep interessant is. Zo wordt niet alleen de conversie verhoogd, maar ook de engagement van de database.

Maximale optimalisatie door split-run campagnes

Twijfel over wat het beste werkt? A/B testen is het toverwoord! Minimale aanpassingen kunnen voor een groot verschil in resultaten zorgen. Het testen van marketing- en/of triggermails is een gemakkelijke klus dankzij de split-run module. Test het onderwerp, afzendernaam, verzendtijd en template en optimaliseer zo de resultaten!

Eenvoudige drag & drop editor

Engine beschikt over een eigen e-mailmarketing tool: gebouwd door én voor marketeers. Wel of geen verstand van HTML, met de Quick Editor kan iedereen binnen enkele minuten een professionele mail opmaken. Wij zorgen voor een op maat gemaakt template, waar enkel nog tekst en plaatjes aan toegevoegd dienen te worden. Uiteraard volledig responsive, zodat de nieuwsbrief op elk device en in elke client perfect wordt weergegeven.

Eenvoudige drag & drop editor

Engine beschikt over een eigen e-mailmarketing tool: gebouwd door én voor marketeers. Wel of geen verstand van HTML, met de Quick Editor kan iedereen binnen enkele minuten een professionele mail opmaken. Wij zorgen voor een op maat gemaakt template, waar enkel nog tekst en plaatjes aan toegevoegd dienen te worden. Uiteraard volledig responsive, zodat de nieuwsbrief op elk device en in elke client perfect wordt weergegeven.

Eenvoudig in gebruik

Ons streven is om e-mailen makkelijker en leuker te maken. De Quick Editor is door iedereen makkelijk te gebruiken. Dat scheelt een hoop tijd. Uiteraard is alles direct responsive!

Uitgebreide statistieken

Ieder open, iedere klik, elke conversie…alles wordt in eFuture Engine gemeten en overzichtelijk getoond. Door constante monitoring en slim testen zorgen onze specialisten voor een optimale conversie op uw nieuwsbrief.

Optimaliseer de ROI

Met behulp van onze uitgebreide marketingmodule worden marketing- en managementstatistieken inzichtelijk gemaakt. Investeringen en opbrengsten worden automatisch teruggerekend en getoond.

Koppelingen met uw eigen systeem

Wanneer u gebruikt maakt van een van de bekende CMS systemen zoals bijvoorbeeld Magento of WordPress kunnen wij door middel van een simpele koppeling (ook wel API genoemd) gegevens met uw CMS systeem uitwisselen.

Wilt u meer weten over Engine? Neem dan snel contact met ons op.

Bereik uw doelgroep middels unieke segmentatie

Analyseer de uitgebreide statistieken en optimaliseer het e-mailmarketing kanaal. We tonen niet alleen opens, kliks en conversie, maar geven ook antwoord op de complexere vragen zoals “Wat is de ROI van mijn (wervings)campagne?” en “Hoe is de engagement van mijn database?” Zo krijgt u inzicht in het gedrag van de doelgroep en kan hierop worden ingespeeld.

Enkele mogelijkheden van Engine

Zichtbaar in alle e-mailprogramma’s

Gemakkelijke en snelle editor

Segmentatie

Automatische (trigger) mailings

A/B testen

Actieflow makkelijk uit te werken

XML feed – automatisch inladen

E-mail personalisatie

Beeldbank voor afbeeldingen

HTML of tekst mail

Uitschrijf link plaatsen

Bounceverwerking

Mailen met dynamische frequentie

Uitgebreide marketingmodule

Geen dubbele e-mailadressen (werving)

Uitgebreide statistieken: open, kliks etc

Google Analytics

Bescherm uw merk tegen phishing en fraude met DMARC Analyzer

Domain-based Message Authentication, Reporting & Conformance

Meer informatie

Inspiratie nodig? Bekijk onze whitepapers

Klaar om te winnen met mobile?

Wie verstuurt er namens
jouw domein e-mail?

De perfecte landingspagina

De ideale onderwerpregel

Proactieve en persoonlijke begeleiding

E-mailmarketing heeft vele richtingen en mogelijkheden. In samenwerking met de klant bepalen we de beste strategie en wat daarvoor nodig is. Onze specialisten helpen proactief met het optimaliseren van het e-mailmarketing kanaal. Van content optimalisatie tot het uitdenken van de ideale customer journey. Wij doen het met plezier!

24 / 7

Support
Onze e-mailmarketing specialisten van elk moment
van de dag bereikbaar voor advies en support.

99,8%

Deliverability score
eFuture Engine wordt dag en nacht bewaakt
en eventuele storingen worden direct verholpen.

Wilt u meer weten over Engine? Neem dan snel contact met ons op.

“Engine stelt ons in staat om onze dagelijkse nieuwsbrief op een geautomatiseerde manier te versturen, waarbij onze abonnees op basis van hun interessegebieden bediend worden. Engine begrijpt goed op welke wijzen wij ons onderscheiden van concurrenten.”

Sander Schoneville
Director / Co-founder

“Initieel kozen wij voor een samenwerking met Engine vanuit onze whitelabel overeenkomst met Groupdeal. Groupdeal was zeer te spreken over de samenwerking met Engine en daarnaast bood Engine ons een sterke prijs/kwaliteit verhouding.”

Axel Kennick
Online Productowner

“Engine is voor ons altijd bereikbaar voor ondersteuning en advies. Mede hierdoor is Engine voor ons de juiste partner gebleken om ons mailconcept met dag- en weekaanbiedingen te starten, te optimaliseren en verder uit te breiden.”

Jan Leeflang
Webshop Manager Voordeelkraam

Tevreden opdrachtgevers

Vakantieveilingen

De Club van Sinterklaas

De Persgroep

Telegraaf Media Groep

Ticketpoint

Sensation

Samen naar een maximaal rendement?

Neem vrijblijvend contact met ons op! Onze specialisten helpen u graag verder

Contact opnemen

info@efuture.nl
eFuture, Stationsplein 12 – 1, 1211 EX in Hilversum

Enkele awards waar wij trots op zijn

0
Connecting
Please wait...
Stuur een bericht

Op dit moment is er geen medewerker online. Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam
* E-mail
* Omschrijf uw vraag
Stel uw vraag

Heeft u een vraag?

Uw naam
* E-mail
* Omschijf uw vraag
Chat is online!
Uw mening telt

Help ons onze service te verbeteren.

U hebt onlangs contact met ons gehad, bent u goed geholpen?